nieuws

08-02-2017

Evelien en Anja hebben in het kader van het Netwerk Chronische Pijn de cursus pijnanalyse gevolgd. Wij kunnen nu beter uitzoeken om welke pijn het gaat (er zijn meerdere soorten chronische pijn) en wij kunnen een beter overzicht maken van de oorzaken, gevolgen, instandhoudende factoren en behandelbare doelen. Wij vonden de 2 daagse cursus heel zinvol.

31-08-2016

Er is weer een kennismakingsles nordic walking op zondag 25 september 2016. Tijd: 10-11.30 uur. Plaats: parkeerplaats bosgebied Wechelerweg Schalkhaar (bij kruising Raalterweg). Benodigdheden: (wandel)schoenen met profiel en bij regenachtig weer een regenjasje. Er zijn poles aanwezig. Prijs: € 15,- U kunt zich via het contactformulier aanmelden of bellen.

07-09-2015

Na 2 jaar hard studeren heeft Evelien Top op 7 september 2015 haar Bachelortitel Oefentherapie in ontvangst mogen nemen. De uitreiking vond plaats op de Hogeschool van Amsterdam. De titel van de bachelorthesis waar zij aan meegewerkt heeft luidt: "Wat biedt soelaas aan SOLK". Een kwalitatief onderzoek naar de patienttevredenheid van patienten met SOLK ( somatisch onvoldoende lichamelijk verklaarde klachten ) over de psychosomatische therapie.